fredag 28 december 2007

Tänd lamporna runt HELA sjön


Först och främst en länk till någon som inspirerar och visar att om bara viljan finns så är ingenting omöjligt: Lumumma. Hon har gått ner 27, 3 kg sen mars 2007. Jag tittar ofta in där. Och när orken och kraften tryter, så hittar jag något där som hjälper mig vidare.


Kameran får stanna hemma istället för att följa med på promenaderna. Så jag gräver i mina fotogömmor, för att göra inlägget lite roligare. Denna bild är från slutet av januari 2006, tagen på Järvzoo. Jag vet inte om det är jag eller sambon som har tagit bilden, men någon av oss är det iallafall.


Den som är uppmärksam kan se att jag förbrände lika många fettkalorier i dag som i går, fastän jag gick en lite längre sträcka och fler antal snabba steg i dag. De är svåra att bli av med, tydligen.


Jag tycker om mina promenader. Viljan finns där, och det är så enkelt att ge sig ut. Även när det är mörkt också. I dag gick jag vid sjön först, men det var mindre roligt, för på den sidan jag gick på var alla lampor släckta. Men på andra sidan var de tända, men där ville jag inte alls gå. Så det fick bli en stadspromenad istället. Funkade fint.


Dagens promenad
steg och minuter: 10 323 steg, varav 10 003 snabba, på tiden 89 minuter.
Förbrukade kalorier: 384 kcal
Förbrukade fettkalorier: 23, 2 g.
Sträcka: 6,79 km.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så jäkla duktig.

EvaP

Anonym sa...

Roligt med länktips. Kram fillan